Stand Freecycle în Piaţa Mare la Târgul de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de Crăciun este organizat în Piaţa Mare
Târgul de Crăciun este organizat în Piaţa Mare

Sibienii vor avea parte în cadrul Târgului de Crăciun de un stand puţin mai diferit de ceea ce se găseşte în oferta obişnuită a acestei locaţii.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Târgul de Crăciun din Viena „clonat” la Sibiu (FOTO)

Caltaboşi, cârnaţi şi pomana porcului, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

Regal folcloric, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, din Sibiu

Joi se deschide standul Freecycle, la care fiecare participant poate să schimbe de exemplu cărţile pe care le-a citit cu unele pe care le-au răsfoit cu drag alţi semeni sau CD-uri şi DVD-uri originale şi mai ales jucării de care copiii s-au plictisit cu altele.

„Fiecare copil care vine la standul Freecycle® cu o jucărie va primi alta în schimb. Noi credem că obiectele încă funcţionale nu trebuie aruncate numai pentru că ne-am plictisit de ele. Ele pot fi reciclate într-un mod util, adică dăruite altcuiva. Toţi cei care au jucării pe care vor să le schimbe sau să le dăruiească sunt aşteptaţi la standul nostru” a explicat Ecaterina Lia, reprezentantă a asociaţiei KultART, cea care este iniţiatoare a acestei idei.

Standul montat la Târgul de Crăciun din Piaţa Mare este deschis în perioada 9-18 decembrie, în fiecare zi de joi şi vineri între orele 17.00 – 21.00, iar sâmbăta între orele 15.00 - 19.00.

Toate jucăriile care vor rămâne în urma acţiunii vor fi donate copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Turnu Roşu şi la 5 familii din satul Racoviţa.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite