VIDEO Un bucureștean a fost prins la Sibiu conducând fără permis, a cincea oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost oprit de polițiști la Apoldu de Sus
Tânărul a fost oprit de polițiști la Apoldu de Sus

Tânărul de 24 de ani a fost oprit la Apoldu de Sus, pentru că depășise viteza legală. Polițiștii au descoperit că nu avea permis de conducere pentru nicio categorie, și nu mică le-a fost surpriza când tânărul le-a povestit că nu este la prima abatere de acest fel și că, din același motiv, mai are 4 dosare penale, în București.

Citiţi şi:

VIDEO Accident spectaculos la Apoldu – DN 1,blocat o oră de pepeni GALERIE FOTO

O Dacie a intrat într-un autobuz Tursib,la giratoriul din Vasile Aron GALERIE FOTO

Un bucureștean de 24 de ani a oferit miercuri un adevărat spectacol pe DN 1. În primă fază, a fost înregistrat de radar depășind viteza legală, în localitate. Când l-au oprit, polițiștii au constatat că nu avea permis de conducere pentru nicio categorie.

”În cadrul acțiunii desfășurate pe linia combaterii excesului de viteză, în sistem cascadă împreună cu județul Alba a fost oprit pentru control un autoturism marca Renault înmatriculat în București care a fost filmat și înregistrat de aparatul radar rulând cu viteza de 83 de kilometri la oră în localitatea Apoldu de Sus, unde limita este de 50 de kilometri la oră. După ce a fost oprit și verificat s-a stabilit că conducătorul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, și i-a fost întocmit dosar penal”, spune inspectorul Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Nu mică le-a fost surpriza polișților când tânărul le-a povestit că a mai are 4 dosare penale pentru conducere fără permis, la București. Mai mult, mașina pe care o conducea era a unui prieten, care i-a dat-o după ce a primit asigurări că tânărul are cu el în mașină un șofer.

În fața polițiștilor, acesta a susținut că nu i-a plăcut cum a condus respectivul șofer, motiv pentru care a decis să treacă el la volan. Acum, tânărul riscă între 1 și 5 ani de închisoare.  

IMAGINI VIDEO: IPJ SIBIU

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite