USL a semnat sâmbătă la Sibiu, Protocolul de colaborare cu sindicatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Uniunii Social Liberale (USL) din judeţul Sibiu, preşedintele PNL, deputatul Mircea Cazan şi preşedintele PSD, deputatul Ioan Cindrea, au semnat sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Protocolul de colaborare cu sindicatele din judeţ, care presupune o serie de acţiuni de susţinere reciprocă.

CITEŞTE ŞI:

Proteste la Sibiu şi Mediaş

Studenţii sibieni, în grevă japoneză

Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan a susţinut ideea unei greve de protest comune a sindicatelor cu politicienii USL. "Ce înfăptuim azi este un rezultat la ce s-a întâmplat la nivel naţional, dar eu vreau să fac un apel la dumneavoastră, ca acţiunile pe care le veţi face în continuare, să le faceţi unitar, să ne cereţi sprijinul, să ne putem ajuta unii pe alţii. Ar trebui să preluăm modelul altor ţări când facem o grevă şi să mergem uniţi, să demonstrăm că suntem o forţă. Ce a reuşit să facă Băsescu? Să împartă România în două: a lui Băsescu şi PDL şi o Românie normală, la limita sărăciei", a spus Mircea Cazan.

Acesta s-a arătat dispus să iasă în stradă, împreună cu liberalii şi ceilalţi membrii USL, alături de sindicalişti, pentru a face grevă."Transmiteţi şi oamenilor dumneavoastră, că nu e suficient să ne întâlnim ocazional să semnăm câte un Protocol, ci ca să deschidem ochii o dată la cinci ani sau la patru ani, să fim foarte atenţi cum votăm. E important să deschidem ochii oamenilor, ca să ştie cum votează, că buzunarele şi le deschid singuri şi văd că sunt goale. Puterea pe care o au oamenii este foarte importantă. (…)Dacă este cazul şi noi personal, ca lideri, vom ieşi în stradă, alături de oameni", a completat liderul PNL Sibiu.

Şi preşedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea susţine o acţiune de protest comună cu sindicalele, organizată în cadrul legal şi democratic. "Propun o grevă de avertisment de 15 minute în judeţ, plus pichetarea Prefecturii şi înaintarea unei scrisori de protest la Prefectură către primul-ministru. (…)Orice acţiune democratică va fi folosită", a spus Cindrea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite