Proteste la Sibiu şi Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 2000 de sindicalişti  de la Cartel Alfa, BNS şi CNSLR Frăţia, vor protesta vineri la Sibiu şi Mediaş împotriva deciziei guvernului de asumare a noului Cod al Muncii.

Sindicaliştii se vor strange vineri în faţa Instituţiei Prefectului şi în faţa Casei de Cultură din Mediaş pentru a picheta cele două instituţii, timp de o oră, între 15.45 şi 16.45.

Liderul sibian al Cartel Alfa, Marius Vingerzan, apreciază că la Sibiu vor participa la pichetări aproximativ o mie de sindicalişti, iar la Mediaş, cel puţin 700.

Aceştia spun că şi-au stabilit foarte bine programul şi vor merge inclusiv la Bucureşti pentru a protesta în faţa guvernului, în ziua asumării, şi în faţa parlamentului, în ziua depunerii moţiunii de cenzura împotriva guvernului, de către opoziţie. Sindicaliştii sibieni vor protesta la Bucureşti, alături de colegi din toată ţara, înclusiv în ziua în care legea va fi trimisă spre promulgare, preşedintelui Traian Băsescu.


Până pe 14 martie, liderii de sindicat urmează să strângă semnături pentru declanşarea unei eventuale greve generale. Sindicaliştii ştiu că actualul Guvern nu se va lăsa influenţat de protestele lor, dar speră ca societatea civilă să li se alăture la proteste.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite