Trei accidente şi un rănit pe DN1, în această după amiază în judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din fericire nimeni nu a fost rănit
Din fericire nimeni nu a fost rănit

Două dintre accidente s-au petrecut în apropierea localităţii Apoldu, iar cel de-al treilea, la câţiva kilometri, aproape de Săcel. În ultimul accident, o persoană a fost grav rănită şi transportată de echipajul SMURD, de urgenţă la Spitalul Judeţean Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Depăşire riscantă la Miercurea Sibiului

Un sibian a doborât un stâlp şi a blocat circulaţia pe Maramureşului

Şi-a luat permisul de 3 luni şi şi-a băgat bunica în spital

Primul accident s-a petrecut în apropiere de localitatea sibiană Apoldu. 28 de pasageri dintr-un autocar, ce se întorceau din Italia, şi-au văzut moartea cu ochii, după ce vagonul unui tir s-a izbit puternic de vechiculul în care se aflau. Incidentul s-a produs după ce un TIr, încărcat cu aspiratoare, a derapat pe şoseaua acoperită de o pată de motorină.

Şoferul unui TIR-ului a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit de autocar. Din fericire nimeni nu a fost rănit, pasagerii fiind preluaţi rapid de un alt autocar, al aceleiaşi companii. În timp ce drumarii acţionau în zonă şi arucnau peste pata de motorină cu nisip,la doar câţiva metri de primul accident, şoferul unui alt autoturism a pierdut controlul volanului, s-a rotit pe carosabil şi a intrat într-un TIR care circula regulamentar.

Din fericire, nici în acest caz nu au fost înregistrate victime. Din păcate, la Săcel, tot pe DN1, un tânăr de 27 de ani a intrat cu autoturismul pe care îl conducea, direct sub roţile unui TIR. Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă periculoasă, nu a mai putut stăpâni volanul şi a intrat pe contrasens. Şoferul vinovat s-a ales cu mai multe fracturi şi răni grave şi a fost internat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite