Un sibian a doborât un stâlp şi a blocat circulaţia pe Maramureşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul greu, ce se desfăşoară pe strada Maramureşului, a fost bolcat, în această dimineaţă, în jurul orei 06.00, mai bine de două ore, după ce un şofer, beat „turtă“, a iscat un teribil accident.


Mircea Cojocar, de 23 de ani, mergea spre casă, după o noapte petrecută cu prietenii, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a intrat într-un stâlp de telecomunicaţii. Sibienii care locuiesc în zonă s-a trezit speriaţi de bubuitura puternică produsă în momentul în care stâlpul s-a prăbuşit pe şosea. „ Am auzit o bubuitură puternică şi chiar imediat nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat. După după-trei minute, m-am ridicat şi am văzut griofarurile pe fereastră. Dumnezeu le-a mai dat o şansă“, a povestit Simona Mureșan, o sibiancă ce locuieşte în zonă.


Aventura lor a continuat în momentul în care poliţiştii au ajuns la locul accidentului şi i-au luat la întrebări. Abia se puteau ţine pe picioare, aşa că au fost poftiţi în maşina poliţiei pentru declaraţii. Cu greu, cei doi tineri, au putut povesti cele petrecute. Oamenii legii le-au făcut proba de alcoolemie. Şoferul avea 0,41 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, iar prietenul său, de 23 de ani, 0,93.„Din primele cercetări se pare că cel care a condus autoturismul Audi, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un stâlp”, a spus subcomisarul Cristian Dena, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.


Amândoi au fost transportaţi la spital pentru recoltarea probelor biologice. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite