Şi-a luat permisul de 3 luni şi şi-a băgat bunica în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 18 ani şi-a băgat bunica în spital, după ce a iscat accident pe drumul care leagă localităţile Cisnădie de Sadu.


Accidentul s-a petrecut în jurul amiezii, aproape de  oraşul Cisnădie. Fata de 18 ani îşi luase de doar 3 luni de zile permisul de conducere, iar lipsa de expereinţă se pare că şi-a spus cuvântul.

„Pe fondul neatenţiei, a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului”,s ăune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Când şi-a auzit bunica ţipând de durere, şoferiţa, speriată şi ea, a sunat imediat la 112. Un echipaj SMURD a mers la locul accidentului şi, după ce medicii le-a acordat primul ajutor, a plecat cu victimele spre spital. Din fericire, şoferiţa nu a suferit răni care să necesite internare, bunica sa, de 70 de ani, însă, este în stare mai gravă.

„ Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, o plagă frontală şi o contuzie ce stern, motiv pentru care a rămas internată pe secţia de neurochirurgie“, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

 Medicii spun că femeia va nesesita mai multe zile pentru a se reface.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite