Tarifele Transmixt-ului rămân „îngheţate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii pot răsufla uşuraţi cel puţin încă o lună de zile, în privinţa tarifelor practicate pe cursele judeţene la biletele şi abonamentele celor de la Transmixt, firmă ce deţine peste 95 la sută din totalul licenţelor de la noi din judeţ.

CITIŢI ŞI:

Se prelungesc traseele la autobuzele 11 şi 111

Sute de mii de lei pentru paza maşinilor ridicate din Sibiu

Tramvaiul Răşinari – Sibiu pe linie moartă

Consilierii judeţeni nu au mai apucat să îşi verse năduful în plenul şedinţei ordinare din această lună, deoarece înainte să fie supus la vot proiectul care parafa majorarea tarifelor, acesta a fost retras de pe ordinea de zi. „Am decis ca proiectul să fie retras şi să se întoarcă la comisie” a spus vicepreşedintele CJ, Ioan Banciu.

Cazul semnalat zilele trecute de către ziarul nostru, a ajuns la urechile membrilor comisiei tehnice de specialitate din cadrul CJ-ului. Aceştia au verificat documentaţia şi modalitatea de majorare a tarifelor propusă de Transmixt şi au cerut ca majorarea să fie unitară şi nu diferenţiată atât în cazul biletelor cât şi în cazul preţurilor la abonamente.

„Comisia va rediscuta în săptămânile ce urmează proiectul care va fi modificat cel mai probabil de către cei de la Transmixt” a mai explicat vicepreşedintele Consiliului Judeţean. Transmixt dorea o majorare în medie cu 10 la sută a preţurilor practicate, din cauza creşterii preţului la carburanţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite