Spectacolul „Oscar şi Buni Roz” deschide sezonul teatral de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolele de teatru au avut priză la public în 2010
Spectacolele de teatru au avut priză la public în 2010

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu pune în scenă sâmbătă, de la ora 19:00 primul spectacol de teatru din acest an de la Sibiu: „Oscar şi Buni Roz”. Evenimentul va avea loc la Sala Studio TNRS.

CITIŢI ŞI:

Biletele la Artmania 2011 s-au pus în vânzare: doar 70 de lei abonamentul

Anul 2010 a fost unul foarte bun pentru turismul sibian

A început construcţia singurei biserici de gheaţă din România

„Oscar şi Buni Roz” este o adpatare după textul lui Eric – Emmanuel Schmitt şi o aduce pe scenă pe Diana Fufezan într-un one woman show captivant despre viaţă şi moarte. Cu Buni Roz pe post de ghid, într-o viaţă trăită pe „repede-înainte”, Oscar, un băieţel de zece ani, parcurge printre râsete şi lacrimi itinerariul emoţionant al tuturor vârstelor şi experienţelor umane, îmbogăţite de imaginaţia lui care îmbracă realitatea în haina miraculosului.

„Fiind singură pe scenă, acest spectacol a fost o provocare imensă, dar şi o bucurie pentru că am avut şansa să mă redescopăr prin căutarea acelor emoţii profunde care să redea farmecul aparte al textului plin de sentimente puternice, întrebări şi hohote de râs. Îmi doresc sincer de la 2011 ca acest spectacol să ajungă la cât mai mulţi spectatori.” a declarat Diana Fufezan.

Preţul unui bilet pentru acest spectacol este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere. Biletele au fost puse în vânzare la agenţia teatrală din bvd. Nicolae Bălcescu şi online pe bilete.sibfest.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite