Singurele zebre din România pot fi vizitate în Dumbrava Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurele două zebre din România au ajuns la începutul acestei luni în parcul Grădinii Zoologice de la Sibiu, exemplarele fiind aduse de la două grădini zoologice din Ungaria.

CITIŢI ŞI:

Singurele zebre din România au ajuns la Grădina Zoologică din Sibiu

Duşuri reci, fructe şi legume, pentru protecţia animalelor de la Zoo împotriva caniculei

Animalele au fost aduse în baza unui parteneriat încheiat între Grădina Zoo din Sibiu şi Grădina Zoologică de la Budapesta, în baza căruia au mai aduşi anul acesta în luna aprilie şi doi lei. Îngrijitorii de la Zoo din Sibiu le-au pregătit noilor exemplare un adăpost corespunzator, pentru că acestea nu sunt obişnuite cu temperaturile scăzute din ţara noastră şi au nevoie de căldură în permanenţă.

Zeci de animale exotice
Pe lângă aceste animale, în vara acestui an au mai fost aduşi trei mufloni, iar din luna septembrie 2009 Grădina Zoo Sibiu este gazda a doi şerpi boa, un anaconda, dar şi a pecariilor (mistreţi pitici). Gradina Zoologică din Sibiu este cea mai veche din ţară şi se întinde pe o suprafata de peste 15 hectare.

La ora actuală ea prezintă vizitatorilor 179 de animale din 48 de specii. Programul de funcţionare al Grădinii Zoologice este între orele 9-17, iar preţul unui bilet este de 3 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii, elevi şi pensionari.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite