Singurele zebre din România au ajuns la Grădina Zoologică din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Susana şi Andrei, două zebre aduse din Budapesta, singurele zebre din România pot fi admirate, de astăzi,la grădina Zoologică din Sibiu.



Susana, o femelă de 5 ani, care a primit numele după medicul veterinar ce a îngrijit-o până acum, şi Andrei, un mascul de doar 1 an, au ajuns noaptea trecută la Sibiu. Acestea au avut drum lung de parcurs, de la Budapesta.

Dar la primele ore ale dimineţii erau pregătite dej să primească vizitatori. Asta după ce s-au instalat în noul padoc şi şi-au servit fânul, pâinea şi furajele de la micul dejul.

„Zebrele au fost instalate într-un padoc încălzit, pentru a putea supravieţui cât mai bine, ţinând cont de faptul că de obicei le întâlnim în Africa, acolo unde temperaturile sunt ridicate. Este pentru orima dată când aducem zebre la Sibiu. Acestea au fost aduse de la o grădină zoologică din Budapesta, cu care noi avem parteneriat”, spune Constantin Bebeselea, directorul Serviciului Public Gradina Zoologica a Municipiului Sibiu,


Ele sunt doar două dintre cele 180 de exemplare, din 48 de specii de animale, ce pot fi admirate la grădina Zoologică din Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite