Sibiul exportă 40 de câini comunitari în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân împreună cu Das Kleine Tierheim, asociaţia cu care Primăria colaborează de mai bine de un an, pregătesc o nouă campanie de adopţie a câinilor comunitari.

CITIŢI ŞI:

Procurorii DIICOT l-au reţinut pe fostul directorul adjunct al vămii Sibiu

Trei vieţi salvate prin moartea unei sibience de 60 de ani (EXCLUSIV FOTO)

VIDEO - Trei bărbaţi săltaţi la descinderile DIICOT din Sibiu

Un nou transport de aproximativ 40 de câini va pleca către Germania la sfârşitul lunii iunie sau la începutul lunii iulie. Până în prezent, asociaţia amintită a efectuat trei transporturi către Germania, acest al patrulea transport aducând numărul de câini comunitari  adoptaţi în această ţară la peste 180. Şi sibienii care îşi doresc un câine pot adopta din adăpostul care funcţionează în Dealul Guşteriţei. Câinii care sunt daţi spre adopţie pot fi văzuţi şi pe site-ul www.cainifarastapan.sibiu.ro.
VIDEO - Acţiune anti-tero şi intervenţie cu câini din elicopter în centrul Sibiului
Continuă sterilizările
Reamintim de asemenea faptul că Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân împreună cu Asociaţia Pferd und Hund  e.V. (Das Kleine Tierheim) continuă acţiunea de sterilizare a câinilor care nu fac parte dintr-o rasă omologată. Ambulatoriul este în continuare amplasat în cartierul Hipodrom, lângă Piaţa Rahovei şi funcţionează de luni până vineri, în intervalul orar 12 – 18.
Stăpâni noi peste Munţii Făgăraş, în judeţul Sibiu
Donaţii în timpul Cupei Mondiale de Fotbal
O altă acţiune menită să sprijine adăpostul pentru câini comunitari este o iniţiativă a Consulatului Germaniei la Sibiu. Consulatul va găzdui în sediul său o acţiune ce se va desfăşura pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal. Persoanele invitate vor putea urmări partidele de fotbal în această locaţie şi vor fi invitaţi apoi să facă o donaţie pentru sprijinirea adăpostului pentru câini comunitari. În prezent, în adăpost sunt 92 de câini. Până în prezent au fost sterilizaţi un număr de aproximativ 1035 de câini.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite