Sibiu: VIDEO - Se păbuşeşte pasajul pietonal Dumbrava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: bucata desprinsă din tavanul pasajului nu a lovit pe nimeni
Sibiu: bucata desprinsă din tavanul pasajului nu a lovit pe nimeni

Sibienii sunt pericol să fie răniţi de fiecare dată când trec prin pasajul Dumbrava după ce o bucată din tavanul celui mai circulat pasaj pietonal din Sibiu s-a desprins şi a căzut ameninţând trecătorii.

CITIŢI ŞI:

Consilierii judeţeni expulzaţi la 60 de kilometri de capitala judeţului

Centrul oraşului în beznă timp de o oră sâmbătă seară

Telefonista reclamantă de la ISU, detaşată "în secret" la Agnita

Principalele cauze ale desprinderii tencuielii sunt vibraţiile provenite de la autoturismele care trec pe deasupra, la care se adaugă şi infiltraţiile apei de ploaie şi calitatea lucrărilor. Bucata căzută provine de pe o suprafaţă de aproximativ un metru pătrat, dar din fericire, nimeni nu era în apropiere în momentul desprinderii acesteia. Pasajul Dumbrava a fost reabilitat complet şi dat în folosinţă la data de 9 septembrie 2008. La momentul respectiv reprezentanţii primăriei au anunţat că întreaga structură de rezistenţă a pasajului a fost reabilitată. “Lucrările la acest pasaj au presupus lucrări atât la structura de rezistenţă a pasajului cât şi la pavaje şi dotări. În ceea ce priveşte structura de rezistenţă, constructorul a întărit pardoseala prin turnarea unei şape armate”, au transmis reprezentanţii primăriei Sibiu. Valoarea investiţiei pentru reabilitarea Pasajului Dumbrava a fost de 994.386 lei, aproape dublu decât reabilitarea Pasajului Bulevard.
Preţul terenurilor s-a înjumătăţit în ultimul an
Primăria face reparaţii
Municipalitatea a trimis după sesizarea făcută de Adevărul de Seară, un inspector ca să facă o evaluare. „Degradarea acestor lucrări se datorează vibraţiilor traficlului intens din zonă şi maşinilor cu tonaj ridicat care traversează peste pasaj. Ca urmare a deplasării inspectorului de specialitate la faţa locului s-a constatat că pagubele provocate nu sunt foarte mari, iar acestea vor fi remediate de municipalitate”, au transmis reprezentanţii primăriei Sibiu.

Johannis s-a întors la Audi A6 după accident

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite