Sibiu: Johannis s-a întors la Audi A6 după accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina avariată uşor în accidentul de ieri, BMW 750i a fost trimisă pentru reparaţii la reprezentanţa din Sibiu a producătorului german.

După câţiva ani în care nu a circulat decât cu BMW primarul Sibiului s-a văzut nevoit în această dimineaţă să vină la serviciu doar cu un Audi A6, vechi de câţiva ani. Bolidul 750i va fi reparat în aproximativ o săptămână.

Primăria Sibiu a închiriat iniţial maşina Audi A6 în anul 2004, când plătea 6.000 de euro pe an. Maşina era destinată exclusiv primarului. O dată cu programul Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007 compania Automobile Bavaria a încheiat un contract, bazat în primul rând pe imagine, cu primarul Sibiului, acesta urmând să circule numai cu BMW.

"Am făcut o analiză şi am ajuns la concluzia că a fost o colaborare profitabilă şi pentru Automobile Bavaria şi pentru Primăria Municipiului Sibiu. Astfel am hotărât să încheiem un contract adiţional la cel vechi, pe încă un an, cu aceleaşi condiţii. Primăria Sibiu nu va plăti decât benzina. Întotdeauna mi-au plăcut BMW-urile", declara la momentul respectiv Klaus Johannis.

Cât priveşte limuzina BMW 750i primarul spunea la sfârşitul anului trecut că viteza maximă pe care a atins-o a fost de 250 de kilometri pe oră. "Cea mai mare viteză am atins-o în Germania, pe autostradă - 250 de km pe oră", a mărturist la acea vreme primarul Sibiului. Aceasta este de altfel şi viteza maximă a maşinii, limitată electronic.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite