Sibiu: Peste 1.400 de poliţişti ies pe stradă de Paşte pentru a asigura ordinea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Sibiu va scoate pe străzi în perioada sărbătorilor de Paşte un efectiv impresionant de angajaţi.

CITEŞTE ŞI : Un şmecher scandalagiu s-a dat în spectacol la Rutieră

Poliţia a împiedicat sinuciderea a doi internauţi

În total, peste 1400 de poliţişti se vor îngriji, alături de poliţiştii comunitari şi jandarmi, că nu vor exista probleme la procesiunile creştineşti în perioada următoare.

Din totalul celor 1.400 de poliţişti, aproximativ 100 de poliţişti se vor îngrji de circulaţia rutieră pe străzile Sibiului.

"Este evident că noi ne vom axa pe ordinea publică şi în special pe zonele cu aglomeraţii şi credincioşi", a declarat Ioan Făgădar, comisarul şef adjunct al Poliţiei Sibiu.

Solicitare de la Mitropolie

În urma unei solicitări a Înalt Prea Sfinţitului Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, Poliţia Sibiu va acorda o atenţie specială şi Catedralei Mitropolitane, unde sunt aşteptaţi peste o mie de credincioşi în noaptea de Înviere. De asemenea, o atenţie specială se acordă zilele acestea şi târgurilor şi pieţelor din judeţul Sibiu.

"Poliţiştii vor acţiona în perioada 01-03.04.2010, în intervalul orar 10,00 – 12,00 şi 17,00 – 19,00, pentru prevenirea unor fapte penale sau contravenţionale, prin informarea cetăţenilor cu privire la riscurile la cre se expun în cazul în care nu adoptă o conduită preventivă", au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite