Sibiu: Un şmecher scandalagiu s-a dat în spectacol la Rutieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politia Rutiera Sibiu
Politia Rutiera Sibiu

Un şofer băut a făcut un circ monstru după ce a fost urmărit prin oraş de un echipaj al Poliţiei Rutiere, reţinut şi dus la sediu pentru verificări.

Autoturismele rămân „ţinta“ preferată a hoţilor

Circul a început aseară, în jurul orei 18, când bărbatul de 42 de ani, aflat la volanul unui autoturism de teren a fost oprit pentru un control cu etilotestul, pe strada Octavian Goga. Deşi a oprit, când poliţiştul s-a apropiat de maşină şi i-a cerut actele, bărbatul a demarat în trombă. Polişiştii au pornit după el şi după o urmărire de circa doi kilometri, au reuşit să îl blocheze pe strada Dimitrie Cantemir.
Agentul principal Dumitru Veştemean a fost nevoit împreună cu poliţiştii de la Ordine Publică care îl însoţeau, să-i pună cătuşele şoferului reclacitrant, deoarece a refuzat să se legitimeze şi să meargă la sediul Poliţiei Rutiere. Aici scandalul a continuat, pentru că individul nu a vrut nici să sufle în etilotest şi nici să meargă la Spital pentru recoltarea de probe biologice, pe motiv că nu s-ar fi urcat băut la volan dacă nu ar fi fost urmărit şi ameninţat cu bătaia de nişte persoane care îi datorau bani şi care l-au încolţit la un salon de masaj erotic.
În final, după îndelungi parlamentări, când au văzut că nu e chip să se înţeleagă cu el, poliţiştii i-au deschis lui Gelu Dragomir (foto), dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani, fiind mai aspru pedepsită decât conducerea sub înfluenţa alcoolului, pentru care Codul Rutier stabileşte o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.
Potrivit poliţiştilor, sibianul nu este la prima abatere de la lege, fiind condamnat în urmă cu câţiva ani la doi ani de închisoare pentru o infracţiune de ultraj.

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite