Sibiu: Jules Verne, magnet pentru sibieni(Update GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jules Verne cautat şi la Sibiu
Jules Verne cautat şi la Sibiu

În ciuda temperaturilor negative şi a ninsorii care a căzut neîncetat în această dimineaţă, sibienii au format cozi de zeci de metri în aşteptarea primului volum al romanului „Insula Misterioasă“, de Jules Verne, distribuit astăzi împreună cu „Adevărul“.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Citeşte despre cel mai mare fan al lui Jules Verne din România

Citeşte şi:

Braşovenii au înfruntat frigul şi nămeţii pentru cartea „Insula Misterioasă“, de Jules Verne

Distribuit gratuit, volumul s-a epuizat în doar câteva minute după ce a ajuns la chioşcurile din oraş.Chiar dacă au fost persoane care au stat şi câte două ore în frig, în aşteptarea cărţii, cu toţii s-au declarat extrem de încâmtaţi de iniţiativa ziarului „Adevărul“ şi au spus că toată această aşteptare a meritat. „Am venit de la 6.30, pentru că ştiu că sunt foarte solicitate aceste cărţi şi am vrut să fiu sigur că fac şi eu rost, pentru colecţia proprie. Îmi cumpăr şi cărţile din colecţia verde şi o să încerc să îmi achiziţionez toate volumele lui Jules Verne“, ne-a spus Paul Casoni, în vârstă de 25 de ani.

În timp ce tinerii şi-au cumpărat cartea pentru ei, au fost şi zeci de persoane trecute de prima tinereţe, care au cumpărat cărţile pentru nepoţi. „Este o colecţie foarte bine venită şi extrem de folositoare. Eu le-am citit în trecut, iar acum le iau pentru nepoţica mea, cu siguranţă îi vor folosi pe viitor, consideră Viorica Lăpuşan, în vârstă de 61 de ani.   

Începând cu volumul al doilea al romanului "Insula misterioasă", care va apărea la 27 ianuarie, preţul unui exemplar din colecţia „Jules Verne“ va fi de 10,99 lei.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite