Sibiu: Fratele celebrului şofer “Tarzan” a fost prins beat la volan (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Adrian Breazu a rămas fără permis
Sibiu: Adrian Breazu a rămas fără permis

Cel care l-a filmat pe Iulian Breazu, alias „Tarzan”, sibianul care a devenit faimos după ce a fost surprins dansând la volan, a fost prins de poliţiştii rutieri, beat la volan.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Zeci de chioşcuri au luat foc de la un scurtcircuit în Târgul Obor

Bărbat sfâşiat de un tigru la Zoo
Incidentul s-a petrecut pe strada Oţelarilor, din municipiul Sibiu, în timp ce tânărul de 24 de ani din Tălmaciu se întorcea la o oră târzie din noapte, de la o petrecere cu prietenii. “Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,18 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, a explicat inspectorul Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Fratele lui “Tarzan” va fi nevoit acum să meargă pe jos timp de trei luni de zile, perioadă în care permisul său este suspendat.

Amabil cu poliţia

Poliţiştii sibieni au mărturisit că Adrian Breazu, a fost cooperant şi nu a comentat deloc în clipa în care testul cu aparatul etilotest a scos în evidenţă faptul că era băut. Adrian este fratele lui Iulian Breazu, românul care a devenit cunoscut anul trecut, după ce pe internet a apărut un filmuleţ cu el în timp ce dansa la volanul unui TIR, pe o autostradă de la graniţa dintre Belgia şi Olanda. Filmarea lui a dus la interzicerea dreptului de a mai conduce pentru fratele său vreodată pe drumurile din Belgia.

VEZI MAI JOS IMAGINILE CARE I-AU FĂCUT CELEBRI ÎN TOATĂ EUROPA PE FRAŢII BREAZU

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite