Sibiu: DNA a dat NUP în cazul conducerii ISU Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DNA spune că inspectorul şef Cosmin Balcu şi subalternii săi de la ISU Sibiu sunt nevinovaţi
DNA spune că inspectorul şef Cosmin Balcu şi subalternii săi de la ISU Sibiu sunt nevinovaţi

Balcu, Giurgiu şi Cozma sunt nevinovaţi de abuzurile de care soţii Rădoaie i-au acuzat. Asta reiese din adresa transmisă de Direcţia Naţională Anticorupţie, după finalizarea anchetei.

CITIŢI ŞI: Telefonista de la ISU a fost „mazilită” perfect legal

Telefonista reclamantă de la ISU, detaşată "în secret" la Agnita

Dat afară de la Pompieri pentru că a divorţat de prietena şefului de la ISU Sibiu

Abuzurile reclamate de Melania Rădoaie şi de soţul acesteia, fost angajat al ISU Sibiu, sunt nefondate. „Referitor la unele afirmaţii ale plutonierului Rădoaie Melania, privind cercetarea unor cadre de către DNA, vă facem cunoscut faptul că(...)s-a dispus neînceperea urmăririi penale faţă de cadrele ISU Sibiu menţionate de către plutonierul Rădoaie Melania în sesizările înaintate instituţiei, acuzaţiile aduse personalului unităţii neconfirmându-se”, se arată într-un răspuns scris transmis de conducerea ISU Sibiu.

În ceea ce priveşte detaşarea femeii la Agnita, conducerea ISU Sibiu susţine că femeia nu are drept de acces în sediul Insopectoratului Judeţean, de vreme ce a primit un ordin de detaşare într-o altă localitate. Conducerea ISU Sibiu susţine că, în conformitate cu Regulamentul privind serviciul de permanenţă şi accesul în unităţile MAI „Accesul în unităţile MAI se face pe baza legitimaţiei de serviciu, pe care este înscris dreptul de acces”, iar femeia „a refuzat prezentarea documentului, mai mult, solicitând fără temei, accesul în unitate împreună cu soţul şi alte persoane , ignorând astfel prevederile normelor interne în vigoare”.

Acuzaţiile reclamanţilor
Soţii Rădoaie au acuzat conducerea ISU de acordarea unor calificative inferioare celor meritate, monitorizarea abuzivă si dispunerea unor sancţiuni nelegale, solicitarea unor rapoarte mincinoase de la personalul ISU sau solicitarea  de bani pentru spălarea păturilor, inscripţionarea autospecialelor şi altele. De curând, Melania a refuzat să meargă la Agnita, după ce a fost detaşată şi a solicitat să lucreze la ISU Sibiu în continuare, însă nu a avut acces în instituţie.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite