Sibiu: Autobuze suplimentate pe traseele aglomerate din oraş şi rute modificate pe câteva linii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tursib a analizat sugestiile venite din partea calătorilor, dar şi a firmelor cu un număr mare de angajaţi, care utilizează acest mijloacele de transport în comun din Sibiu şi efectuează modificări în configuraţia circulaţiei acestora.

CITIŢI ŞI:

O nouă cameră web va reda imagini pe site-ul oficial al Sibiului

Peste 1.000 de pensionari, executaţi silit pentru neplata datoriilor

Protest spontan al pensionarilor, la Prefectură

Astfel din 10 mai, autobuzul 18 pleacă din staţia Gară la ora 23.05 în loc de 22.53 astfel  încât  angajaţii din Ţiglari care circulă cu autobuzul 115 până la Piaţa Cibin să aibă suficient timp pentru a ajunge la staţia Premium.
Din 1 iunie 2010 din staţia Calea Cisnădiei vor circula câte 2 autobuze cu plecare la ora 5.40 şi 14.45 din Harting, deoarece la aceste ore autobuzele sunt foarte aglomerate; din staţia IRMES va circula un atobuz articulat (cu burduf) cu plecare la ora  5.45; Tursib va suplimenta autobuzele de pe traseele 111 şi 114;
Din 14  iunie plecarea autobuzului din staţia IRMES se va face cu 5 minute mai devreme şi anume la orele 5.45, 7.15 şi 14.45 pentru ca acestea să ajungă la timp pe Platformă.

Se prelungeşte traseul la 111
Pe lângă aceste modificări Tursib mai are în vedere şi alte îmbunătăţiri, spre exemplu prelungirea traseului 111 până la Cimitir, însă doar după finalizarea lucrărilor de pe strada Siretului. “Precizăm că orele de plecare din capete de linii ale autobuzelor profesionale s-au stabilit în colaborare cu firmele din zona vest, care în majoritatea lor au programul de lucru cu începere de la orele 6:30 - 14:30 - 22:30. Pentru a obţine informaţii exacte cu privire la traseele pe care le pot folosi pentru a ajunge la serviciu, la şcoală sau la cumpărături, călătorii sunt rugaţi să consulte programele afişate în staţii sau cele afişate pe pagina web a societăţii de transport în comun”, a explicat primarul Kluas Iohannis.
De asemenea, în 16 mai când Muzeul Astra organizează programul special “Noaptea Muzeelor” programul traseului 13 va fi extins până la ora 01.30 cand va pleca ultimul autobuz din Dumbrava (Muzeul Satului) spre Gară.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite