Sibiu: O nouă cameră web va reda imagini pe site-ul oficial al Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Sibiu va monta săptămâna viitoare o cameră web ce oferă posibilitatea oricărui vizitator al site-ului www.sibiu.ro să urmărească imagini live din incinta Grădinii Zoologice Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Peste 1.000 de pensionari, executaţi silit pentru neplata datoriilor

Protest spontan al pensionarilor, la Prefectură

Peste 13.000.000 euro se vor investi în dezvoltarea turismului din Păltiniș și Jina

Astfel, pe site-ul oficial al Sibiului vor fi active de săptămâna viitoare un număr de şapte camere web. Noua cameră web va fi integrată în reţeaua existentă la nivelul oraşului şi va furniza imagini în timp real celor interesaţi de atmosfera din zona lacului de la Zoo. Site-ul Primăriei Municipiului Sibiu este printre primele site-uri ale unei autorităţi locale din ţară care oferă astfel de facilităţi on-line şi primul ca număr de camere. În prezent, pe site-ul www.sibiu.ro sunt active un număr de şase camere web care transmit imagini live din Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Păltiniş. Camerele web au fost foarte apreciate de vizitatorii virtuali mai ales în contextul evenimentelor culturale care s-au desfăşurat în oraş.
În medie site-ul a fost vizitat în primele patru luni ale anului de aproximativ 60.000 de vizitatori unici în fiecare lună, din care aproximativ 60% dintre aceştia au accesat cel puţin una dintre cele 6 camere.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite