Sibiu: VIDEO - Peste 70.000 de oameni rămaşi fără apă şi zeci de maşini inundate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se pare că magistrala principală care alimentează oraşul cu apă potabilă, de la staţia din Sadu, a fost cea care a cedat şi a inundat subsolul unui bloc din cartierul Cireşica.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA FAŢA LOCULUI!

CITŢI ŞI:

Magistrala de apă, veche de 40 de ani, s-a spart şi a inundat zeci de maşini

VIDEO - Pompierii intervin pentru scoaterea apei din subsolul unde sunt zeci de maşini inundate

Zeci de maşini inundate din cauza unei magistrale de apă spartă

Nici nu este de mirare, ţinând cont că datează încă de acum 40 de ani, de când s-a introdus apa la Sibiu. Societatea de Apă Canal a cerut sprijin de la Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă, dar şi-a trimis şi echipele proprii pentru a face tot posibilul ca defecţiunea să nu afecteze timp îndelungat consumatorii.

image

„Anunţul pe dispecerat a venit de dimineaţa, în jurul orei 5, şi imediat, după ce o echipă a evaluat situaţia, am oprit alimentarea cu apă. Cel puţin până în această după amiază va rămâne oprită în toate cartierele Hipodrom, comuna Şelimbăr cu satele aparţinătoare, Mohu şi Veştem, plus centrul comercial Sibiu Shopping City”, spune Thomas Roth, purtătorul de cuvânt al societăţii Apă-Canal Sibiu.


Vorbim de peste 70 de mii de consumatori fără apă, afectaţi în total. La această oră specialiştii efectuează săpături în zonă pentru a identifica locul în care s-a produs fisura şi pentru a o repara în cel mai scurt timp.

image
image

Un "nenorocit" i-a scos ochiul unui câine comunitar cu ciocanul

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite