Sibiu: Aeroportul Internaţional se redeschide la ora 15.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetului Executiv pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca, începând cu ora 15.00, să fie redeschise opt aeroporturi din ţară, printre care şi cel sibian.

CITIŢI ŞI:

Zborurile anulate la aeroport aglomerează autocarele şi trenurile spre Europa

Norul de cenuşă vulcanică a scumpit biletele la autocare

După redeschiderea aeroporturilor din Timişoara şi arad, în această dimineaţă, alte opt aerogări vor devein operaţionale începând cu ora 15.00. Este vorba despre aeroporturile din Bucureşti (Henri Coandă şi Aurel Vlaicu), Craiova, Cluj, Sibiu, Oradea, Satu Mare şi Baia Mare. Anunţul a fost făcut de premierul Emil Boc, în urma reuniunii Comitetului Executiv pentru Situaţii de Urgenţă.

Şeful Executivului a atenţionat însă că redeschiderea acestora nu înseamnă că pasagerii pot pleca spre orice ţară şi le-a recomandat pasagerilor să verifice zborurile,  la companiile care emit biletele. „Rugăm toţi pasagerii să verifice destinaţiile prin contactul direct cu compania care a emis biletul de călătorie. Dacă se deschide începând cu ora 15.00 Otopeniul, Băneasa, înseamnă că se poate decola, se poate zbura de pe Otopeni, de pe Băneasa, în acele destinaţii unde avem aeroporturi deschise, în acela ţării ale UE, şi nu numai, unde nu avem probleme. În partea internă evident se poate zbura acolo unde sunt deschise deja aeroporturile, iar în plan extern trebuie să se verifice exact destinaţia pentru a se ştii dacă se poate opera zborul", a spus acesta.

Aeroporturile din Târgu Mureş, Iaşi, Bacău, Suceava, Tulcea şi Constanţa, rămân în continuare închise, o decizie în aceste cazuri urmând să fie luată înspre seară.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite