Sibiu: Aeroportul Internaţional închis de la ora 12.00. Toate zborurile au fost anulate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursele spre Suttgart, Madrid şi Munchen ale companiilor Tarom şi Blue Air au fost anulate spre nemulţumirea pasagerilor.

CITIŢI ŞI:

Fisurile din terminalul Aeroportului analizate de experţii din Bucureşti

VIDEO -FOTO: Magistrala de apă, veche de 40 de ani, s-a spart şi a inundat zeci de maşini

Norul de praf vulcanic care afectează Europa a atins sâmbătă la prânz şi cel mai modern aeroport din Ardeal. Conducerea acestuia a comunicat că din motive de siguranţă niciun zbor spre destinaţii din vestul Europei nu va mai fi efectuat. Mai exact cursele către Madrid, Stuttgart şi Munchen au fost anulate. Nu se ştie nici dacă cele de mâine vor fi operate, dar companiile aeriene au sfătuit pasagerii care au bilete pentru sâmbătă şi duminică să îşi facă reprogramări pe alte zboruri pentru săptămâna viitoare. „Nu ne convine deloc. Trebuia să ajungem azi în Stuttgart şi am venit aici şi n-i s-a spus că nu se efectuează cursa” au povestit doi tineri.

O altă familie venită din Mureş trebuia să ajungă la Madrid în acest weekend, dar acum şi-au prelungit sejurul în ţară. „Am venit în concediu câteva zile pentru nişte probleme. O să încercăm să plecăm luni. Nu e aşa tragedie pentru că mai stăm două zile cu cei dragi nouă” a spus Păsat Sţefan, care lucrează la o firmă de construcţii din Madrid.

VEZI AICI CE ZBORURI AU FOST ANULATE ÎN ROMÂNIA!

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite