Sibiu: Actori amatori din 13 oraşe ale ţării se întâlnesc la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Asociaţiei „Teatrul Popular Mediaş“ sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional „Flori de Mai“, dedicat teatrelor de amatori din întreaga ţară.

CITIŢI ŞI:

Fisurile din terminalul Aeroportului analizate de experţii din Bucureşti

VIDEO -FOTO: Magistrala de apă, veche de 40 de ani, s-a spart şi a inundat zeci de maşini

Evenimentul se va desfăşura în perioada 21-23 mai, la Sala Traube, şi va aduce în oraşul de pe Târnava Mare 13 trupe de teatru din întreaga ţară. „Este un festival-concurs la care s-au înscris, anul acesta, 130 de concurenţi, care formează cele 13 trupe. Competiţia începe în 21 mai, la ora 16.00 şi se va încheia în 23 mai, cu premierea celor mai bune reprezentaţii. Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Mediaş, care ne-au sprijinit întotdeauna în activităţile organizate“, ne-a spus Marinela Bârză, preşedintele Asociaţiei şi coordonatoarea festivalului.
Prin diversele activităţi pe care le organizează, Teatrul Popular Mediaş a reuşit să devină un punct de reper pentru viaţa culturală din oraş, atrăgând tot mai mulţi tineri către lumea spectacolului. „ Este îmbucurător să vezi că sălile sunt din ce în ce mai pline, atât la spectaole, cât şi la diferitele nevenimente pe care le organizăm. Încercă să atragem publicul prin spectacole pe gustul lor, prin comedii spumoase, în două-trei acte“ a completat Marinela Bârză.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite