Sibiu: A intrat într-un stâlp cu maşina, lângă un hypermarket din Mediaş. Şoferul era criţă de beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din Copşa Mică a lovit o bordură cu maşina după care a ajuns într-un stâlp. Dorelberg Septimiu era băut bine,conform rezultatelor de la etilotest.

CITIŢI ŞI:

Lucrările de la drumul Sibiu – Agnita, făcute şi de o firmă a magnatului Carabulea, auditate de administratorul băncii milionarului sibian.

Un motodeltaplan s-a prăbuşit pe aerodromul din Cisnădie. Pilotul a decedat

DN1 din nou blocat la Cristian pentru ridicarea TIR-ului răsturnat cu banane

Duminică seară în jurul orelor 22.00, pe fondul consumului de alcool, în municipiul Mediaş s-a produs un accident soldat cu rănirea a două persoane. Mai exact Dorelberg Septimiu, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în localitatea Copşa Mică, aflat sub influneţa băuturilor alcoolice, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Şoseaua Sibiului din municipiul Mediaş, la intersecţia cu intrarea în parcarea supermarketului Trident, a lovit bordura scuarului care separă sensurile de mers şi a pierdut controlul volanului pătrunzând apoi pe contrasens unde s-a lovit de un stâlp de beton aflat pe trotuarul de pe marginea părţii carosabile.

„În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui pasager. Aparatul etilotest a indicat rezultatul de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Nu rataţi: I s-a făcut rău şi a intrat cu maşina în stâlp

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite