Sibiu: DN1 din nou blocat la Cristian pentru ridicarea TIR-ului răsturnat cu banane (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tiruri s-au ciocnit, iar lucrătorii de la drumuri au reuşit să elibereze un sens al şoselei abia după 3 ore.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA FAŢA LOCULUI!

CITIŢI ŞI:

Au furat bătură şi electronice de 25.000 de lei din 3 baruri din Mediaş

Centrul oraşului, invadat de sute de maşini

Fiul regelui rromilor, Florin Cioabă, şi-a făcut tribunal privat

UPDATE: ORA 13:40

Traficul rutier pe drumul naţional 1, aproape de Cristian, este blocat timp de 30 de minute, între orele 13.30 şi 14.00 pentru ca TIR-ul răsturnat noaptea trecută pe carosabil să poată fi ridicat. În zonă este şi un echipaj al Serviciului Rutier care supraverghează circulaţia iar traficul să revină la normal.


Accidentul s-a produs în jurul orei 3 dimineaţa, în apropiere de Cristian, pe drumul naţional 1. Totul după ce şoferul unui autotren , încărcat cu 20 de tone de banane, care venea de la Oradea şi trebuia să ajungă la Bucureşti, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un altul care circula din sens opus.

image

În urma impactului, autotrenul care mergea către capitală s-a răsturnat şi întreaga încărcătură s-a împăştiat pe şosea. „După ce s-a răsturnat, şoferul TIR-ului se chinuia să iasă din cabină şi am spart parbrizul ca să îl scoatem“, spune Vasile Muntean, un martor al accidentului. Poliţiştii  de la Rutier au stabilit că neatenţia coroborată cu oboseala au dus la producerea accidentului.

image

„Şoferul unui autotren a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt ansamblu TIR“, spune comisarul Alin Pahonţu, şeful Poliţiei Rutiere Sibiu. Ambii şoferi, dar şi o tânără de 19 ani care se afla în cabina TIR-ului care s-a răsturnat, au suferit răni uşoare la nivelul capului, dar fără a necesita internare.

image

După ce s-au chinuit ore în şir să găsească o macara, lucrătorii de la drumuri au reuşit să cureţe carosabilul şi să deblocheze traficul, în jurul orei 6 dimineaţa, coloanele de maşini formate depăşind 10 kilometri.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite