VIDEO - Bolizi de 200.000 de euro în Centrul Istoric al Sibiului (UPDATE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua ediţie a Salonului Auto „ Maşinăria“ are loc în Piaţa Mare, în perioada 5-9 mai. Timp de cinci zile, 20 de dealeri auto din Sibiu încearcă să îşi atragă clienţii cu oferte care mai de care mai tentante. Vizitatorii au la dispoziţie peste 130 de modele, cu preţuri care încep de la 3.200 de euro

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA EVENIMENTUL DIN PIAŢA MARE

CITIŢI ŞI

Grevă a transportatorilor la lucrările de la centura ocolitoare a Sibiului

Fiul regelui rromilor, Florin Cioabă, şi-a făcut tribunal privat

Sistem inedit de tiketing în autobuze şi bilete termosensibile puse în vânzare în oraş

Centrul Sibiului s-a transformat, în această dimineaţă, într-un imens parc auto. Cu preţuri pentru toate buzunarele, principalii distribuitori auto din Sibiu au scos la bătaie cele mai bune modele, în încercarea de a atrage cât mai mulţi clienţi. „Prin acest eveniment, încercăm să aducem în centrul atenţiei principalele mărci auto din Sibiu, astfel încât sibienii să poată vedea, într-un singur loc, ofertele şi preţurile, dar şi să afle noile condiţii de acordare prin programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional. Majoritatea dealerilor au preferat să păstreze preţurile la acelaşi nivel ca anul trecut, aducând oferte extrem de tentante“, a spus Silviu  Miclea, organizatorul evenimentului.

image

Potrivit acestuia, unul dintre principalele motive care a dus la organizarea Salonului Auto a fost dat de scăderea drastică a vânzărilor, comparativ cu anii anteriori. „Deşi perioada este destul de nefastă, sperăm să reuşim să punem pe şosea cât mai multe maşini. Anul acesta, vânzările au scăzut drastic comparativ cu 2009, în condiţiile în care şi anul trecut, scăderile au fost de aproximativ 50%, comparativ cu 2008“, a completat Silviu Miclea.

image

Prinţ şi cerşetor
Dealerii auto sibieni au adus maşini în Piaţa Mare pentru toate buzunarele. Două mărci şi două modele se luptă pentru titlul de “cea mai ieftină maşină”. Este vorba despre Chevrolet Spark, care cu TVA inclus şi trei tichete prin priogramul Rabla costă 3.999 de euro. De banii ăştia primiţi o maşinuţă fâşneaţă, nu prea frumoasă, cu un motor de 1 litru, 68 de cai putere, ABS, servodirecţie, 4 airbaguri şi viteză maximă de 154 kilometri pe oră. Spark este la mare competiţie cu Dacia Logan, care are afişat un preţ “de la 3,200 de euro”.

image

„Cu TVA şi trei tichete , asta dacă mai prinzi în programul Rabla, tot pe la 7,000 de euro te apropii, sau chiar peste. 3,200 e doar aşa, ca să îţi ia occhii”, spune Ionuţ Vasile, unul din sibienii interesaţi de Logan.

La polul opus se găseşte o Alfa Romeo Spider cu motor de 2,4 litri şi 210 cai putere, la un preţ de 45.000 de euro, cu reducere la 31,000 de euro.

image

Şi mai „turbată” există în Piaţa Mare la vânzare un Nissan 370 Z Coupe: motor de 3,7 litri V6, 331cai putere nărăvaşi, la preţul de 51.000 euro. Cea mai mare reducere există la standul Audi, unde un Q7 de 81.103 euro este redus la 55.000 de euro.

image

După popasul din centrul oraşului, „Maşinăria“ se va muta la Mediaş. Locuitprii oraşului de pe Târnava Mare vor avea ocazia, între 11 şi 13 mai, să vadă cele mai bune oferte şi să testeze maşinile expuse.

Video: Dan Claudiu Buzdugan

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite