Sibiu: Un motodeltaplan s-a prăbuşit pe aerodromul din Cisnădie. Pilotul a decedat(UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie în această după-amiază pe aerodromul „Măgura“ din Cisnădie. Un pilot profesionist şi-a pierdut viaţa după ce avionul ultrauşor la bordul căruia se afla s-a izbit de pământ.

Conform primelor informaţii, se pare că pilotul ar fi zburat la mică înălţime şi, în timpul unui viraj, ar fi atins solul cu o aripă a avionului de tip „Cormoran“. Pilotul zbura din anul 1993, iar din 1996 avea brevet de pilotaj.Acesta era singur în avion, la momentul producerii accidentului şi a murit pe loc.

„La serviciul 112, Poliţia Cisnădie a fost informată despre prăbuşirea avionului. Echipa operativă s-a deplasat pentru a face cercetarea la faţa locului, împreună cu specialiştii de la Poliţia Cisnădie, s-au fixat urmele accidentului pentru a cercetările ulterioare.Sunt, în prezent, efectuate cercetări pentru a stabili cauzele concrete de producere a acestui accident, primele informaţii duc către ipoteza unei erori umane. Vom vedea ulterior în ce măsură se datorează exclusiv unei culpe umane sau dacă există şi şi o defecţiune tehnică a aparatului“, a spus Alex Florenţa, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.
Cercetările vor fi continuate de poliţişti, procurori şi de reprezentanţi ai Autorităţii civile aeronautice.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite