Sibianul Viorel Comăniţă a fost numit noul şef al Vămilor din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Ioana Muntean a anunţat miercuri că, în locul lui Radu Mărginean, la şefia ANV a fost numit cu titlu de interimar Viorel Comăniţă, director în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

CITEŞTE ŞI:

Procurorii DIICOT l-au reţinut pe fostul directorul adjunct al vămii Sibiu

Presupusul vameş contrabandist, văzut bine de vecini

"Primul-ministru a avut o discuţie cu Sorin Blejnar, iar în această seară primul-ministru a decis să-l demită din funcţia de şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor pe domnul Mărginean având în vedere că domnul Mărginean a fost pus astăzi sub învinuire de către DNA în dosarul privind Vama Halmeu. Până la numirea unui nou şef al Autorităţii, funcţia va fi exercitată temporar de domnul Viorel Comăniţă, directorul Direcţiei de Supraveghere, Accize şi Acţiuni Vamale din cadrul ANAF", a declarat Ioana Muntean.

Viorel Comăniţă are 38 de ani şi a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu. Din 1999 până în 2005 a profesat ca avocat, iar din 2006 a lucrat în diverse direcţii din cadrul ANAF.

Este căsătorit şi are  un copil.

Comăniţă îl înlocuieşte la şefia Vămilor pe Radu Mărginean, demis de premierul Emil Boc după ce a fost cercetat într-un dosar în care se vorbeşte despre o mită de 430.000 de euro.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite