Serj Tankian: România îmi aminteşte de Armenia (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul solist al trupei System of a Down a concertat aseară la Sibiu, în faţa a aproape 10.000 de oameni.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Manowar au vrut să cânte la Sibiu, în cadrul Artmania, şi au fost refuzaţi (FOTO)

Full la hotelurile şi pensiunile din Sibiu din cauza Artmania Festival

Serj Tankian, liderul System of a Down, promite astăzi la Sibiu acelaşi show ca la Sonisphere Finlanda

"Am ajuns vineri în România şi am venit cu maşina până la Sibiu. Nimic nu se compară cu Europa de Est, are farmecul ei aparte. Văzând ţara voastră, peisajul de pe marginea drumului şi Sibiul mi-am amintit de ţara mea natala şi de oraşul meu din Armenia", a declarat Sej Tankian.

Concertul lui Serj Takian de ieri seară a încheiat practic ediţia din acest an a Festivalului Artmania, în total aproape 15.000 de oameni luând parte la concerte. „Serj Tankian este un nume mare care ajunge la Sibiu în plină glorie”, a declarat şi Codruţa Vulcu, directorul Artmania. La finalul concertul Serj a promis solemn că se va întorce în România, acesta fiind primul lui concert în ţara noastră.

image

Prima zi a festivalului Artmania a electrizat tot centrul Sibiului. Peste 4.000 de oameni au asistat la concertele “sisters of mercy”, Kamelot şi Swallow the sun, dar numărul celor care au ajuns în Piaţa Mare a fost mult mai însemnat. Şi berea a curs în valuri încă de la deschiderea festivalului, pe o căldură de peste 30 de grade Celsisus.



Nu doar sibienii şi spectatorii s-au simit bine. “Este pentru prima oară când cântăm în România şi este extraordinar. Nu ştiu voi dar eu mă simt  foarte bine. Suntem pentru prima oară în România dar nu şi pentru ultima”, a promis fanilor Roy Khan, solistul trupei Kamelot.

image



La fel de bine se simte la Sibiu şi Niklas Sundin, chitaristul trupei Dark Tranquillity. Niklas şi-a deschis în clubul Bohemian Flow din Piaţa Mică o expoziţie personală de artă, intitulată „Ichtys” şi pe care o puteţi vedea până în luna septembrie.  


„Am mari emoţii pentru că în trecut au existat cereri din partea unor oameni ce doreau să-mi vadă lucrarile. Am vrut să aştept până când voi avea ocazia potrivită şi iata că Artmania a devenit exact acea ocazie”, a spus chitaristul de la Dark Tranquillity.

image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite