VIDEO Manowar au vrut să cânte la Sibiu, în cadrul Artmania, şi au fost refuzaţi (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa Mare a Sibiului, spaţiul în care se ţin concertele din cadrul Artmania, nu poate găzui din motive de siguranţă un concert de talia Manowar.

CITEŞTE ŞI:

Starurile rock au ajuns la Sibiu pentru Artmania

Șase trupe din România concertează la ARTmania Festival 2010

Conducerea  Festivalului Artmania a anunţat astăzi că a fost contactată de managementul trupei Manowar care a vrut să aducă trupa la Sibiu, pentu ediţia din acest an a festivalului. Chiar membrii trupei şi-au dorit foarte mult să ajungăa ici văzând fotografii cu spaţiul extraordinar în care ţine evenimentul, Piaţa Mare din centrul istoric al oraşului.

"Nici nu ştiu dacă am voie să fac această dezvăluire. Am primit un telefon din partea celor de la Manowar, acum câteva luni. Ne-au spus că vor să cânte la Sibiu, chiar în momentul acela cineva le arăta fotografii din alte concerte din acdrul Artmania. Ei au încercat, am purtat anumite discuţii, dar nu s-a putut. Piaţa Mare este extraordinară dar este foarte dificilă din punct de vedere al securităţii. Nu a fost posibil un astfel de concert", a declarat astăzi Codruţa Vulcu, directorul executiv al Artmania.


Anul acesta spre exemplu, în Piaţa Mare vor cânta trupe precum Sisters of mercy, Kamelot sau solişti precum Serj Tankian, toţi folosind o instalţie de sunet de aproximativ 80.000 de watti. "Pentru Manowar 80.000 de watti este sunetul de probe", spune mai spune Codruţa Vulcu.



Artmania începe mâine seară în Sibiu şi aduce în România “the sisters of mercy”, Kamelot, Swallow the Sun, Serj Tankian, Dark Tranquillity şi Sirenia.

image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite