Șase trupe din România concertează la ARTmania Festival 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta ARTmania Festival prezintă, pe lângă cele 6 concerte din Piața Mare, alte 6 concerte cu 6 trupe românești de excepție.

CITIȚI ȘI:

Spectatorii de la Artmania pot aduce bicicletele gratis cu trenul la Sibiu

VIDEO Swallow the Sun deschide cea de-a cincea ediţie ARTmania Festival în Piaţa Mare din Sibiu

Festivalul ARTmania îi aduce la Sibiu pe suedezii de la Dark Tranquillity

De la punk rock până la melodic death, trecând printr-un tur panoramic al scenei românești, cele 6 trupe vor oferi concerte în Piața Mică și în cluburile partenere situate în centrul Sibiului. Grimus, ACT, LOST, Tiarra, 9.7 RICHTER și Sign of Agony cântă la ARTmania Festival 2010. Concertele vor avea între 13-15 august pe scena special amenajată  pentru recitalurile acustice ale formațiilor ACT, Tiarra, Sign of Agony și Grimus. Sign of Agony și Grimus vor cânta în Music Pub, Tiarra și Act vor urca pe scena din Flying Time iar în Bohemian Flow vor încânta publicul LOST și 9.7 Richter.

Accesul în locațiile partenere este permis strict posesorilor de brățări ARTmania obținute în schimbul biletelor sau abonamentelor la punctele de acces sau de informare amplasate în Piața Mare în perioada 13-15 August 2010.

Se mai vând bilete
ARTmania Festival 2010 prezintă şase concerte în Piaţa Mare în zilele de vineri şi sâmbătă, dar şi evenimente alternative în weekend-ul 13-15 august unde publicul are acces în baza biletelor sau a abonamentelor valabile pentru Piaţa Mare.

În funcţie de perioada achiziţiei costurile sunt: între 1 iunie - 12 august: 90 RON pe zi şi 160 pentru abonamente, iar între 13-15 august: 110 RON pe zi şi 180 RON pentru abonamente.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite