Şeful SRI Sibiu, schimbat din funcţie. SRI-ul spune că nu are legătură cu accidentul în care a fost implicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colonelul Valentin Giupană va fi „rotit”, potrivit poziţiei oficiale a instituţiei, în sensul că va ocupa o altă funcţie de comandă. Reprezentanţii SRI susţin că „rotirea” nu are nicio legătură cu accidentul în care a fost implicat Giupană pe 29 iulie, şi care a stârnit un adevărat scandal mediatic la nivel naţional, în urma dezvăluirilor făcute de Adevărul de Sibiu.

Citiţi şi:

Dosarul şefului SRI Sibiu a ajuns la Parchet

Potrivit purtătorulului de cuvânt al SRI, Marius Bercaru, Valentin Giupană nu va mai fi, de la 1 septembrie, şeful Direcţiei Judeţene de Informaţii Sibiu, ci va deţine „o altă funcţie de comandă”.

„Este vorba despre o rotire. Domnul comandant nu va mai fi comandant, ci va deţine o altă funcţie de comandă”, a declarat pentru Adevărul de Sibiu Marius Bercaru, purtător de cuvânt al SRI.

Potrivit acesatuia, numele celui care îl va înlocui pe Giupană nu este deocamdată public.

Purtătorul de cuvânt al SRI spune că „rotirea” nu are nicio legătură cu accidentul în care a fost implicat Giupană, în seara zilei de 29 iulie. „Această rotire nu are nicio legătură cu acel accident”, mai spune Marius Bercaru.

Mai exact, pe 29 iulie, Valentin Giupană a intrat cu maşina de serviciu într-o intersecţie şi nu a acordat prioritate unui taxi care circula regulamentar, şi care în urma impactului a fost proiectat în gardul unei case.

În urma accidentului, trei pasageri din taxi au ajuns la spital cu răni uşoare.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Câteva zile mai târziu, întrebat unde era şeful SRI în seara în care a produs accidentul, şeful Poliţiei Sibiu, comisarul Tiberiu Ivancea, a făcut pentru Adevărul de Sibiu declaraţii absolut halucinante. Printre altele, a spus că după accident, şeful SRI l-a sunat, a refuzat transportul la spital, după care a plecat să se spele şi să se schimbe.

CITIŢI AICI  DECLARAŢIILE COMPLETE ALE COMISARULUI TIBERIU IVANCEA


ASCULTAŢI ÎN FIŞIERUL AUDIO ATAŞAT DECLARAŢIILE HALUCINANTE FĂCUTE LA CÂTEVA ZILE DUPĂ ACCIDENT PENTRU ADEVĂRUL DE SIBIU DE ŞEFUL POLIŢIEI SIBIU

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite