Dosarul şefului SRI Sibiu a ajuns la Parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, şeful SRI Sibiu este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV Şeful SRI Sibiu a făcut accident cu maşina de serviciu GALERIE FOTO

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a fost înregistrată la data de 3 august 2011 o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă  faţă de numitul  Giupana Valentin. Cauza s-a constituit ca urmare a accidentului rutier petrecut în municipiul Sibiu, în seara zilei de 29 iulie 2011, în zona străzii Ştefan cel Mare”, se arată în comunicat.

Potrivit documentului citat, „Din primele cercetări a rezultat că numitul Giupana Valentin  conducerea un autoturism şi la intersecţia  din zona străzii Ştefan cel Mare a intrat în coliziune cu un autoturism de tip taxi . În urma impactului a rezultat rănirea a 3 pasageri aflaţi în taxi (dintre care unul minor , în vârstă de 16 ani ) şi  rănirea uşoară a numitului Giupana Valentin. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest , iar rezultatul etilotest a fost zero.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare”.
 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image

 
 


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite