Se demontează cabluri aeriene şi stâlpi din centrul istoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe străzile Tipografilor, Arhivelor, Papiu Ilarian şi Timotei Popovici vor fi efectuate mâine şi poimâine, o serie de lucrări la reţeaua electrică aeriană.

CITIŢI ŞI:

Cartierele Sibiului legate prin piste de biciclete pe tronsoane de zeci de kilometri

A-nceput de ieri să cadă, câte-o cărămidă, acum a stat


Pe aceste străzi reţeaua electrică a fost îngropată, iar acum este dezafectată cea aerienă, împreună cu stâlipii de susţinere. „În acest sens, în data de 12 martie vor fi închise traficului străzile Tipografilor, Arhivelor şi Piaţa Schiller, între orele 8.00 şi 16.00.

De asemenea, riveranii sunt rugaţi şi vor fi avertizaţi să nu parcheze autovehiculele pe aceste străzi existând pericolul unor avarii în cazul căderii cablurilor” spune primarul Klaus Iohannis. Apoi, duminică vor fi închise străzile Timotei Popovici şi Papiu Ilarian, între orele 8. şi 14.o pentru efectuarea aceloraşi lucrări. Şi pe podul Gării sunt demontaţi o parte din stâlpi. „DPC a început de câteva zile, demontarea stâlpilor care susţineau reţeua de contact pentru troleibuze pe Podul Gării. Pentru executarea acestor lucrări se va închide succesiv şi pe porţiuni câte o bandă, circulaţia urmând să fie dirijată cu pilot de trafic” a mai spus primarul Sibiului.

Lucrări şi la reţeaua de gaze
Societatea de gaz E.On a anunţat şi ea că reîncepe lucrările de reabilitare a reţelei proprii. Mai exact în perioada 15 – 23 martie se va interveni în zona Grădinii Zoologice, în acest caz lucrările neafectând carosabilul.

De asemenea se va interveni pe strada Gârlei, traficul urmând să se desfăşoare pe o singură bandă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite