Recomandări de weekend pentru municipiul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Dinescu
Mircea Dinescu

Sibienii sunt invitaţi la o lansare de carte în Piaţa Mare, duminică după amiază. Teatrul Naţional „Radu Stanca” a pregătit un spectacol special, dedicat copiilor, sâmbătă seară.

CITIŢI ŞI:

Ce poţi face în acest weekend la Sibiu

„Avalanşă” de concerte de colinde în centrul Sibiului

Programul evenimentelor din cadrul Târgului de Crăciun

Sâmbătă: Casa Andersen – poveşti de Crăciun
Teatrul Naţional „Radu Stanca” a pregătit un spectacol special, dedicat copiilor şi celor care iubesc Crăciunul. „Casa Andersen – poveşti de Crăciun” în regia lui Bogdan Sărătean reuneşte texte de Hans Christian Andersen, Maurice Maeterlinck, Flaviu Suhastru şi povestioare româneşti celebre. Spectacolul începe la ora 19.00, iar preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere la 5 lei pentru copii.

Duminică: Mircea Dinescu îşi prezintă cartea
Poetul Mircea Dinescu vine duminică de la ora 16.00, în Piaţa Mare, pentru a-şi lansa în cadrul Târgului de Crăciun cel mai recent volum de versuri. “Femeile din secolul trecut” reuneşte 23 de poeme noi, scrise între 2003 şi 2010, pe care autorul le descrie „uşor buruienoase, unele mai parodice, altele mai tragice şi mai metafizice, toate în vers clasic”. Lansarea va fi stopită cu vin din podgoria poetului.

Duminică: World Snowboard Day la Păltiniş
Duminică se serbează pentru prima dată la noi în ţară World Snowboard Day. Sărbătoarea internaţională a ajuns deja la cea de-a cincea ediţie, Arena Platoş – Poiana Poplăcii fiind primul resort de schi din ţară care serbează această zi. Snowboarderi celebri din toată lumea sunt aşteptaţi  la evenimentul care va debuta de la ora 14.00 pe noua pârtie situată la intrarea în staţiunea Păltiniş.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite