„Avalanşă” de concerte de colinde în centrul Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colindele vor răsuna în centrul Sibiului în această iarnă
Colindele vor răsuna în centrul Sibiului în această iarnă

Sibienii şi turiştii care se vor perinda în zilele următoare prin zona centrală a oraşului, vor avea parte, pe scena din Piaţa Mare amplasată în cadrul Târgului de Crăciun de diferite spectacole şi concerte dedicate acestei perioade a anului.

CITIŢI ŞI:

Programul evenimentelor din cadrul Târgului de Crăciun

Colindătorii animă centrul Sibiului, în această iarnă

Concerte de colinde în centrul Sibiului

Numai puţin de opt spectacole şi concerte vor avea loc începând de mâine şi până în ultima zi din săptămână. Seria este deschisă joi seară de către un mini-recital de colinde, de aproximativ 15 minute, susţinut de către elevii secţiei germane ai  Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”.

Tot joi, dar de la ora 19.30, Centrul Istoric va răsuna preţ de jumătate de oră de la colindele cântate de către elevii Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr”. Seara este încheiată de către Corul Bisericesc de la Agnita. Tot în Piaţa Mare are loc de această dată sâmbătă, de la ora 19.00 spectacolul teatral „Întâmplări de Crăciun”, făcut de liceenii de la „Ghibu”.

Duminică este din nou rândul colindelor preţ de 130 de minute. Grupul Vocal Acapella urcă pe scenă de la ora 17.00, iar de la ora 19.00 ceata de colindători „Doiniţa” din Bistriţa Năsăud şi solista de muzică populară Cornelia Ardelean susţin un recital special. Serata este încheiată de corul bisericii Ştefan cel Mare.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite