Concerte de colinde în centrul Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colindele vor răsuna în centrul Sibiului în această iarnă
Colindele vor răsuna în centrul Sibiului în această iarnă

Piaţa Mare s-a transformat într-un mic orăşel de sărbătoare unde Moş Nicolae şi Moş Crăciun vin pentru a oferi daruri celor mici, comercianţii oferă produse de sezon iar sunetul colindelor aduce bucurie şi bună dispoziţie.

CITIŢI ŞI:

Expoziţie la Turnul Sfatului din Sibiu

Fuego aduce în această seară colindele în inima sibienilor

Colindătorii animă centrul Sibiului, în această iarnă

În aşteptarea Crăciunului şi a Revelionului, oraşul a îmbrăcat haine de sărbătoare. Târgul de Crăciun, aflat la cea de a patra ediţie în acest an, creează o atmosferă plăcută în centrul oraşului prin diferitele atracţii pe care le oferă, iar bradul de Crăciun şi iluminatul festiv întregesc acest peisaj. Piaţa Mare s-a transformat într-un mic orăşel de sărbătoare unde Moş Nicolae şi Moş Crăciun vin pentru a oferi daruri celor mici, comercianţii oferă produse de sezon iar sunetul colindelor aduce bucurie şi bună dispoziţie.  “Şi anul acesta Târgul de Crăciun este bine primit de sibienii şi oaspeţii oraşului nostru. Vă invit să vizitaţi Târgul de Crăciun” a încheiat primarul Klaus Iohannis.

Concerte atractive
Scena din Piaţa Mare găzduieşte în cadrul Târgului de Crăciun diferite spectacole şi concerte. Pentru a întregi programul alcătuit de organizatorii târgului, Casa de Cultură a Municipiului organizează în perioada 19-21 decembrie o serie de concerte de colinde susţinute de Cornelia Ardelean, Ceata de Colindători ''Bârsana Maramureş'', Ansamblul de colindători ''Doiniţa'' ai Cercului Militar Bistriţa şi Florin Săsărman.

Concertele de colinde vor avea loc pe scena Târgului de Crăciun după următorul program:

Duminică, 19 decembrie
Ora 19 Cornelia Ardelean şi Ansamblu de colindători ''Doiniţa'' ai Cercului Militar Bistriţa
 
Luni, 20 decembrie
Ora 19 Grupul de colidători “Bârsana Maramureş”
 
Marţi, 21 decembrie
Ora 19 Leontina Pop, Florin Săsărman şi Alexandru Filip

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite