Ce poţi face în acest weekend la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentele culturale nu lipsesc nici în acest weekend la Sibiu
Evenimentele culturale nu lipsesc nici în acest weekend la Sibiu

Adevărul de Seară vă prezintă câteva soluţii pentru petrecerea timpului liber în acest final de săptămână în municipiul reşedinţă de judeţ.

CITIŢI ŞI:

„Avalanşă” de concerte de colinde în centrul Sibiului

Programul evenimentelor din cadrul Târgului de Crăciun

Colindătorii sibieni din Coveş, cântă printre trăsuri trase de reni şi spiriduşi

TÂRG - Haine ieftine la Confintex
Weekend-ul acesta reprezintă ultima şansă de a mai achiziţiona haine româneşti, de calitate şi la preţ de criză. Târgul naţional de îmbrăcăminte şi încălţăminte Confintex, deschis la Sala Transilvania, se închide oficial duminică la ora 15.00.

Expoziţie - Chipuri de sfinţi
Complexul Naţional Muzeal Astra găzduieşte în această perioadă, la Casa Artelor din Piaţa Mică, o expoziţie în ton cu sărbătorile de iarnă. Intitulată “Chipuri de sfinţi” expoziţia propune o suită de icoane pictate pe sticlă din colecţia muzeului
.
Teatru - Felii cu Ofelia Popii
Ofelia Popii, câştigătoarea premiului Uniter pentru cea mai bună actriţă din România, vă aşteaptă duminică la cel mai nou spectacol în care joacă. „Felii” de Lia Bugnar se joacă duminică, de la ora 19.00 la sediul Teatrului Naţional „Radu Stanca”.

Expoziţie - Oraşul nevăzut la Brukenthal
Dacă v-aţi întrebat vreodată cum ar fi arătat Sibiul în cazul în care toate proiectele arhitecturale apărute de-a lungul timpului ar fi fost puse în practică, Muzeul Naţional Brukenthal are răspunsul. Îl puteţi afla în expoziţia deschisă la Cabinetul de Stampe.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite