Colindătorii sibieni din Coveş, cântă printre trăsuri trase de reni şi spiriduşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renii vor întregi peisajul de vis la acest eveniment
Renii vor întregi peisajul de vis la acest eveniment

Târgul de sărbători din Piaţa Unirii de la Bucureşti, este deschis de grupuri de colindători printer care şi cel din Coveş.

CITIŢI ŞI:

„Avalanşă” de concerte de colinde în centrul Sibiului

Programul evenimentelor din cadrul Târgului de Crăciun

Colinde şi cadouri, la Târgul de Crăciun de la Avrig

Parcul Unirii şi Piaţa Constituţiei dau startul, vineri, sărbătorilor de iarnă şi îi aşteaptă pe bucureşteni să se plimbe cu trăsuri trase de reni, să asculte colinde şi concerte, iar "Atelierul lui Moş Crăciun" îi întimpină pe copii cu zâne, spiriduşi şi alte personaje de poveste.

Pe tot parcursul târgului de sărbatori, pe scena amenajată în Parcul Unirii vor urca ansambluri falclorice, colindători şi artişti pop, rock şi folk, din ţară dar şi din judeţul Sibiu. În deschiderea târgului de sărbători din Piaţa Unirii vor cânta Paula Seling şi Ovi, Puiu Codreanu, Grupul "Iza" din Maramureş şi Grupul de colindători "Coveş" din Sibiu.

Până de ziua de Crăciun vor urca pe scenă Luminiţa Anghel, Nicu Alifantis, Narcisa Suciu, trupa Provincialii, Elena Gheorghe, Mirabela Dauer şi Raoul, Gheorghe Turda, Cornelia şi Lupu Rednic, Silviu Biriş, grupuri de colindători şi ansambluri folclorice din toate zonele ţării.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite