Raluca Turcan - Nivelul de trai al românilor va creşte de la sfârşitul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Raluca Turcan, vicepreşedinte PDL, a declarat vineri, în timpul unei conferinţe de presă, că nivelul de trai al românilor se va îmbunătăţi de la sfârşitul acestui an, cel târziu începutul lui 2012, dacă se continuă reformele economice demarate de Guvernul Boc.

CITEŞTE ŞI:

Pavel Mihail Gancea este omul cu o mie de slujbe

Înghesuială pentru un loc de muncă, la Târgul de Cariere

"Nu am calităţi de prezicător, dar în calitate de om care analizează fenomenul economic, dacă noi vom avea în continuare un comportament responsabil, pentru reforme, cred spre sfârşitul anului, de la începutul anului viitor se va simţi o creştere reală a nivelului de trai, asta în condiţiile în care nu vom deschide sacul cu populisme", a spus Raluca Turcan.

Aceasta a criticat posturile de televiziune care încearcă să "caricaturizeze" anunţul premierului Emil Boc conform căruia România a început să iasă din criză.

"Am urmărit cu atenţie toată discuţia din spaţiul public despre încetarea bruscă a crizei. Cred că toată caricatura pe care au încercat să o facă televiziunile de ştiri pe ideea 'ultima zi a crizei' nu aduce nimănui niciun beneficiu. Dimpotrivă, singurul rezultat al acestei campanii este subminarea încrederii: subminarea încrederii că eforturile din ultimul an aduc rezultate, subminarea încrederii că există lucruri bune în economie şi că trebuie să continuăm să mergem înainte pas cu pas", a apreciat vicepreşedintele PDL.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite