Pavel Mihail Gancea este omul cu o mie de slujbe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bazându-se în viaţă pe sloganul „Acţionează şi nu ezita!”, Mihai a a ajuns ca la doar 23 de ani să aibă o bogată experienţă de viaţă în spate.

Pe Mihai s-ar putea să-l putea să-l reconoaşteţi de la televizor. În fiecare sâmbătă seara are propria emisiune de umor la postul local TV Eveniment. În niciun caz nu se consideră o mică vedetă locală, face emisiunea pentru că-i place umorul ţşi îi place să facă oamenii să râdă. Mihai este un tip dezinvolt, mereu pus pe şotii şi plin de energie. N-are niciodată stare şi dă senzaţia că tot timpul este în căutare de ceva.

La Sibiu a venit tocmai pentru a scăpa de cineva, de părinţi, de copilărie, de un oraş mai mic decât Sibiul. Şi a ales Sibiul pentru că la acel moment nu-şi permitea o viaţă în Bucureşti.

„Am plecat de acasă ca să scap de părinţi. Îmi doream on altă viaţă socială, îmi doream să cunosc alţi oameni, să-mi fac prieteni noi, să experimentez, practic  îmi doream o viaţă nouă. Bucureştiul este un oraş foarte scump şi la acel moment nu-mi permiteam, aşa că am ales Sibiul. Cu siguranţă voi ajunge cândva şi la Bucureşti. Sibiul mi s-a părut acceptabil din cam toate punctele de vedere. După ce îmi voi termina studiile aici cu siguranţă voi merge la Bucureşti. Pentru mine este pasul firesc următor”, spune Mihai.

Distracţie şi apoi facultate

„Viaţa de student pentru mine înseamnă în primul rând distracţie şi apoi facultate”, spune cu sinceritate Mihai. De fapt, îmbinând cele două părţi, timpul liber cu munca, Mihai a ajuns să aibă o mulţime de slujbe şi meserii de-a lungul timpului. „Sunt fotograf de cluburi de noapte. Fac fotografii la petreceri şi chefuri pentru un portal de internet care are ca temă timpul liber. Încă de când am ajuns în Sibiu mi-am propus ca la un moment dat să ajung să prezint o emisiune de televiziune. După aproape cinci luni de insistenţe şi pregătiri, în ianuarie 2008 am reuşit să-mi văd visul împlinit. „Interactive comedy” se numeşte emisiunea şi este în direct, în fiecare sâmbătp de la ora 22.00. Între timp am mai lucrat ca editor foto-video, amenajator hotelier, Moş Crăciun, agent asigurări, paznic, muncitor necalificat, muncitor în construcţii, am lucrat într-un atelier de prelucrare a lemnului, am fost operator sondaje de opinie, statuie vie în cadrul Festivalului Internaţionald e Teatru, am mai fost magazioner, am făcut inventarul la magazine şi altele. Student fiind, nu îmi place să trăiesc pe spinarea părinţilor mei, aşa că de fiecare dată când văd un anunţ de angajare, un afiş, mă duc! Îmi place să mă bag peste tot pe unde pot! Dincolo de situaţie, aceste experienţe sunt sigur că îmi vor fi de folos cândva”, mai spune Mihai.

Cât priveşte viitorul, Mihai vrea să termine facultatea la Sibiu, apoi să plece la Bucureşti. „Mă văd prezentând vreo emisiune la o televiziune naţională. Pe moment, cred că la Kanal D m-aş simţi cel mai bine”

Ce-i place:
„Hobby-ul meu este să distrez oamenii. Îmi place să fac oamenii să râdă, măcar să zâmbească. Sunt în stare să fac multe lucruri pentru a-i face să râdă, inclusiv să-mi pătez imaginea în faţa lor”, spune Pavel Mihail Gancea.

Ce nu-i place:
„Mă deranjează atunci când oamenii nu fac diferenţa între realitate şi actorie. Ceea ce apare la televizor sau pe scena teatrului nu este real! Foarte multă lume nu înţelege asta şi până la urmă tot ei au de suferit”, spune Mihai.

Întrebări şi răspunsuri:
Ce ai zice dacă ţi-aş oferi un job chiar acum?
Te-aş refuza! Se spune că omul 70 la sută din viaţă munceşte şi dacă nu-i place ceea ce face, ce muncă are, se poate spune că a trăit degeaba.
Cum se simte un prezentator TV în Sibiu?
Toată lumea mă înteabă cum de nu îmi iau bătaie pe stradă în Sibiu, în urma emisiunii de la televizor. Eu fac glume şi caterincă pe seama tuturor. Ştiu totuşi când să acţionez şi când să mă opresc.
Ai primit ameninţări?
O mulţime am primit, dar doar atât. Cum de altfel este şi normal.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite