Profesorii de la Artă continuă protestele. Elevii stau acasă şi mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorii Liceului de Artă continuă protestele şi marţi
Profesorii Liceului de Artă continuă protestele şi marţi

Profesorii Liceului de Artă din Sibiu continuă protestul şi în această săptămână, după cinci zile în care au refuzat să intre în sălile de clasă.

CITIŢI ŞI:

Copiii din şcolile sibiene nu au primit laptele şi cornul

Locuri de joacă noi şi reabilitate în tot oraşul




Unul dintre liderii de sindicat al angajaţilor unităţii de învăţământ, Liviu Bălăşoiu, a declarat că protestul profesorilor continuă şi marţi, 20 septembrie. “Este aceeaşi situaţie. Profesorii nu au intrat la ore, iar elevii au stat acasă. Se aşteaptă o decizie din partea Ministerului Educaţiei privind redistribuirea banilor. Nu vom renunţa până când nu vom primii salariile”, a declarat Bălăşoiu.
Profesorii şi ceilalşi angajaţi ai unităţii de învăţământ protestează de la începutul săptămânii trecute, când au refuzat să participe la festivitatea de deschidere a anului şcolar.
Angajaţii liceului nu şi-au primit salariile pe lunile iulie şi august.
Părinţii elevilor au depus, săptămâna trecută, un memoriu de solidaritate la primăria municipiului, prin care arată că sunt de acord cu protestul profesorilor.
Directorul Liceului de Artă, Dan Călin Băban, a declarat că protestul va continua până când profesorii îşi vor primii salariile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite