Primăria a redeschis traficului o stradă în care a băgat aproape 1 milion de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea sibiană a redeschis marţi traficul pe strada Justiţiei, după finalizarea unor lucrări de reabilitare a carosabilului şi trotuarelor. Lucrările pe această stradă au demarat în data de 1 iulie şi au fost executate de DPC.

CITIŢI ŞI:

Peste 5,5 milioane de euro în străzile Sibiului

Investiţii de 250 de milioane de lei în drumurile judeţului

Pentru reabilitarea carosabilului în suprafaţă totală de 2.538 de metri pătraţi, constructorul a efectuat săpătura generală, a completat cu piatră spartă şi a turnat straturile asfaltice. Şi trotuarele au fost reabilitate, prin montarea unor noi borduri, rebetonarea lor şi turnarea unui nou strat de asfalt. Constructorul a intervenit şi în cazul zonelor verzi prin nivelarea terenului, urmând ca acesta să fie regazonat. Odată cu reabilitarea străzii s-au remarcat şi un număr de 54 de locuri de parcare, foarte necesare pentru această zonă unde funcţionează câteva puncte de utilitate publică.

DPC a decolmatat şi pârâul Trinkbach pe porţiunea care traversează această stradă şi a refăcut betonul şi asfaltul pe podul peste acest pârâu.

„Pe strada Justiţiei au intervenit în numeroase rânduri societăţile deţinătoare de reţele şi de aceea s-a impus o refacere puţin mai amplă a carosabilului, dar şi a trotuarelor. Sunt mulţumit cum arată această stradă în urma reabilitării. Vom interveni în aceeaşi manieră şi pe străzile Rennes şi Zaharia Boiu în perioada următoare.” a declarat primarul Klaus Iohannis prezent în momentul redeschiderii traficului pe strada Justiţiei.

Valoarea totală a acestor lucrări este de 690.908 lei + TVA.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite