Investiţii de 250 de milioane de lei în drumurile judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Dezvoltării Regionale a lansat la finalul săptămânii trecute licitaţii pentru modernizarea a zeci de drumuri în judeţ.

CITIŢI ŞI:

Weekend plin de străzi închise pentru reparaţii

Noi reglemetări privind obţinerea acordului de funcţionare

Gratuitatea la parcarea din Piaţa Mică nu e gratuită

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a lansat licitaţiile pentru reabilitarea a 37 kilometri de drum judeţen şi 173 de kilometri de drumuri comunale, în tot judeţul Sibiu. Lucrările sunt incluse în „Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii” iar valoarea totală a sumelor alocate judeţului nostru se ridică la 256 milioane de lei, fără TVA. Cel mai important drum judeţean propus pentru modernizare este DJ 142 care face legătura între Blăjel şi Bazna. Un alt drum propus pentru reabilitare este cel care leagă localităţile Poiana Sibiului şi Dobârca. Referitor la acest capitol, iniţiativa vine în completarea proiectelor de reabilitare demarate deja de Consiliul Judeţean.

Prin toate satele şi comunele

 Cât priveşte satele şi comunele sibiene, licitaţiile MDRT includ reabilitarea şi modernizarea întregii reţele stradale din localitatea Vurpăr, dar şi modernizarea a zece kilometri de drumuri comunale în Moşna. Nici municipiul Mediaş nu rămâne pe dinafară, în total 11 artere fiind trecute pe lista modernizărilor. Cele mai importante dintre acestea sunt: Ighişului, Cîmpul de Jos, Mihail Sadoveanu şi Liviu Rebreanu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite