Prefectul Sibiului a făcut jogging în costum şi a preluat torţa „World Harmony Run” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tineri români, moldoveni şi maghiari, participanţi la cursa de alergare pentru armonie mondială, au poposit, în marţi dimineaţă la Prefectura Sibiu. Horaţiu Răcuciu a ieşit în costum cu cravată, la alegare.

CITIŢI ŞI:

Sibianul Tudor Popa luptă pentru amenajarea de parcări pentru bicicliştii sibieni

Zeci de studenţi străini s-au prins în horă și au jucat pe muzică populară românescă la Sibiu GALERIE FOTO

Plecaţi de la Deva, ei vor parcurge, în continuare, traseul Braşov – Sighişoara -Târgu Mureş. Etapa următoare a cursei a fost deschisă de prefectul Horaţiu Răcuciu, care a preluat „Torţa Armoniei Mondiale”, iar după ce a parcurs o scurtă distanţă a predat-o tinerilor pregătiţi să continue alergarea pe strada Mitropoliei.

Grupul de sportivi urmează să treacă pe la Colegiul Naţional „O. Goga”, Colegiul Naţional „Samuel Brukenthal”, Primăria municipiului, Consiliul judeţean şi Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”. Din Sibiu, „WORLD HARMONY RUN” va trece prin Şelimbăr, în drum spre Braşov.

„WORLD HARMONY RUN” a fost creată în 1987, ca un eveniment internaţional în care sunt alături sportivi profesionişti şi amatori, din întreaga lume, animaţi de idealul armoniei mondiale. Organizată ca o ştafetă cu torţe, în stil olimpic, alergarea debutează, la fiecare ediţie, din faţa sediului ONU, din New York. În 2010, torţa a parcurs 24.000 de kilometri, prin 49 de ţări europene, şi s-a încheiat la Moscova, pe 27 septembrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite