Perioadă plină de lucrări la străzi în fosta Capitală Culturală Europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DPC continuă lucrările pe strada Lungă, pe tronsonul dintre strada Rusciorului şi strada Ţiglari. Pe carosabil se aştern straturile asfaltice, iar pe trotuare se aşterne stratul de beton. Lucrările vor fi finalizate în aproximativ trei săptămâni.

CITIŢI ŞI:

Sibienii sunt terorizaţi de zgomotul de pe centura ocolitoare

Au început lucrările pe Valea Oltului. Patru luni de trafic îngreunat!

Pe strada Nouă se continuă cu montarea pavajului, acesta fiind deja finalizat în proporţie de aproape 50%.

Pe strada Ţiglari se lucrează pe porţiunea dintre strada Record şi Lacul lui Binder, pe partea dreaptă. În paralel se lucrează pe o porţiune în prelungirea străzii Ţiglari, către strada Oslo. Această porţiune va fi închisă traficului în următoarea lună, circulaţia urmând să fie deviată pe străzile Constructorului, Doinei şi Record.

Pe strada Constantin Noica se lucrează în continuare pe tronsonul dintre Bulevardul Vasile Milea şi strada Revoluţiei la montarea noilor borduri.
Pe pachetul Guşteriţa – Bulevardul Victoriei se lucrează pe strada Luarea Bastiliei. Reţelele de apă şi canalizare vor fi finalizate în această săptămână şi vor începe lucrările la straturile rutiere.

Pe pachetul Calea Dumbrăvii - Turnişor se lucrează pe cinci dintre cele şase străzi incluse în acesta: strada Horia (lucrările la reţele sunt finalizate, săpătura generală a fost deja efectuată şi s-a început turnarea stratului de balast), strada Cloşca (se lucrează la reţeaua de apă şi canal), strada Cimitirului (se lucrează la reţeaua de apă), strada Anghel Saligny (se finalizează lucrările la reţelele de apă şi canalizare, a fost executată săpătura generală şi s-a început turnarea stratului de balast) şi strada M. Sturza (se finalizează reţelele de apă şi canalizare).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite