Sibienii sunt terorizaţi de zgomotul de pe centura ocolitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul de pe centura în regim de autostradă produce un zgomot greu de suportat de sibienii care locuiesc în apropiere. Panourile fonoabsorbante lipsesc cu desăvârşire în zona de case şi imobile pe unde trece centura în zona de nord est a oraşului.

CITIŢI ŞI:

Poduri reabilitate cu aproape 850.000 de lei la Păltiniș

Au început lucrările pe Valea Oltului. Patru luni de trafic îngreunat!

V-aţi imaginat vreodată cum este să locuieşti într-o zonă în care maşinile circulă non-stop pe câte două benzi de mers şi urechile să îţi ţiuie constant din cauza zgomotului produs de motoarele acestora? Un astfel de coşmar trăiesc oamenii care, spre deosebire de restul sibienilor, nu văd centura ca pe un vis devenit realitate ci mai degrabă ca un vis transformat într-un coşmar. Soluţia tehnică există şi stă în mâinile celor de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, cea care administrează centura pe toată lungimea ei de aproximativ 17 kilometri. Montarea de panouri fonoabsorbante a tot fost tărăgănată, astfel că după mai bine de şapte luni de la deschiderea oficială a centurii ocolitoare, problema zgomotului în zonele pe unde acest drum trece, nu a fost rezolvată.

Citeşte mărturiile locuitorilor din zonele pe unde trece centura prin oraş şi ce recomandări face poliţia rutieră legat de problemele de pe ruta ocolitoare a Sibiului, în ediţia tipărită a ADS Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite