Au început lucrările pe Valea Oltului. Patru luni de trafic îngreunat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începerea lucărilor de refacere şi protecţia la Viaductul Cârligul Mic, de pe Valea Oltului, DN 7 (E 81) va face zile zile grele conducătorilor auto care tranzitează această zonă extrem de circulată, între oraşele Râmnicu Vâlcea şi Sibiu.

CITEŞTE ŞI:

Trafic şi traseele autobuzelor modificate de Red Bull Romaniacs la Sibiu

Potrivit insp. Cristina Hănulescu, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea, lucrările începute de sâmbătă, 9 iulie, vor continua până la 15 noiembrie. „În zonă se vor instituţi restricţii de circulaţie, circulaţia urmând să se desfăşoare alternativ pe un sens, folosindu-se semnalizarea cu semafor. Când coloanele de autovehicule depăşesc lungimea de un kilomtru se utilizează semnalizarea cu piloţi de circulaţie".

Şeful Secţiei DN Vâlcea, ing. Euger Mănescu, ne-a spus: „Valea Oltului se va tranforma, pentru conducătorii auto, într-un adevărat Iad. Eu am pus în vedere constructorilor să respecte cu stricteţe câteva condiţii. Să prezinte planul lor de acţiune care să fie conform cu un proiect tehnologic, să lucreze câte zece ore pe zi, inclusiv sâmbăta, iar lucrările să se termine în luna octombrie, nu noiembrie cum şi-ar dori ei".

Citeşte mai multe despre acest subiect pe ADS Vâlcea

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite